Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
8 серпня 2015 року

Професійне

стажування в фірмі IT MIKROBIT

В період 13.07.2015 – 03.08.2015 волонтер Студентського польського клубу Анна Черкес проходила професійне стажування в фірмі MIKROBIT (Люблін, Польща).

За період практики Анна мала можливість вивчити все про надання інформаційних послуг, займалася перекладом сайту, пошуком клієнтів та зацікавлених осіб послугою mCloud та mDysk. 

Також, Анна взяла участь у семінарі «Охорона особистих даних в світлі новоприйнятих законів» за участю пана Роберта Жураковського, який кілька років поспіль організовує семінари щодо безпеки особистих даних. Він також є автором поправок до розпорядження Міністра Адміністрації і Цифризації, що пов’язані з останньою зміною закону щодо охорони особистих даних в Польщі.

Вибір теми, зумовлений тим, що в інформаційному суспільстві одним із основних питань стає збереження інформації. Сучасним державним та приватним компаніям, фізичним особам, необхідно захищати особисті дані. Головна тема конференція – забезпечення прав осіб, забезпечення охорони даних від зовнішньої небезпеки, несанкціонованого доступу та захист від їх знищення. Розглядалося також законодавче право всієї Європи, право захисту даних в Євросоюзі та вивчали Польське конституційне право. Підсумком семінару було прийнято декларацію, що всі сторони повинні застосовувати санкції та мати відшкодування.

Фірма «MIKROBIT» створює програми управління, які використовують підприємства (з різними профілями діяльності) та органи державного управління. Програми створюються для  всіх галузей. Основна мета діяльності організації – це постійна робота над покращенням якості, пропонованих продуктів і послуг, висока якість обслуговування клієнтів, розширення ринку в сфері пропонованих послуг, а також постійне підвищення кваліфікації працівників.

Клієнтами фірми переважно є підприємства (малого, середнього та великого бізнесу), державні установи (гміни, воєводства, бюджетні установи, школи, соціальні центри, фірми з іноземним капіталом).

Якість продукції фірми підтверджується численними відзнаками, нагородами: «Регіональний лідер бізнесу 2010», «Регіональний лідер бізнесу 2009», «Передового досвіду в бізнесі» – відзнаки в категорії Інноваційне підприємство. Лауреат медалі «Люблінський Орел Бізнесу 2008» в категорії малого бізнесу, має також відзнаку «Партнерський статус», сертифікований партнер Microsoft, Elzab, R&M, а також фірма визнана як довгостроковий співробітник з клієнтами.

Фірма «MIKROBIT» отримала високу оцінку за професійне виконання урядового проекту від PKW, Президента РП, канцелярії прем`єра РП, від представників наукових середовищ, ЗМІ та тисячі користувачів Інтернету, які користуються послугами.

Фірма MIKROBIT окрім реалізації різних інформаційних проектів, підтримує також середовище, що активно бере участь у багатьох соціальних та бізнес ініціативах.

Стажування реалізоване завдяки підтримці Фонду «Семпер Полонія» в рамках конкурсу організованого Міністерством Закордонних Справ Речі Посполитої «Співпраця з Полонією і Поляками за кордоном в 2015 році».

Актуально —>


Коментарі - Професійне
Коментар додав/додала: Богдан
Дата: 2015-09-10

Вітаю!


Ваші коментарі