Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
12 липня 2015 року

Навчалися

в Кракові писати проекти

З 2 по 12 липня 2015 року в Кракові відбулася Літня школа для Лідерів Польських і Полонійних організацій на Сході, організована Товариством Гмін і Повітів Малопольськи. В проекті взяли участь 24 амбітних, ініціативних, активних лідерів з України, Білорусі, Литви і Росії. Найбільша делегація була з України. Від Студентського польського клубу участь в проекті взяла Наталія Михайловська.

Літня школа мала дуже цікаву та насичену програму, яка включала цікаві лекції і семінари, які читали фахівці з різних сфер: польської зовнішньої політики, управління проектами, співпраця з польськими іноземними інституціями, методологія розробки полонійних проектів, дипломатичного протоколу, промоція польської історії, місцевого самоврядування, джерела фінансування проектів, промоція організації, Фандрейзинг  і т.д. Учасники школи мали унікальну можливість познайомитися з особливостями написання та подання соціальних проектів та їх реалізації. Викладачі, що читали лекції, надали дуже корисну інформацію, яка надихнула на нові ідеї і роботу в майбутньому.

Працівники Товариства гмін і повітів Малопольськи присвятили час кожному учаснику, аби обговорити перспективи подальшої співпраці і надати інформацію щодо можливих подальших проектів, що є дуже важливим для продовження співпраці між польськими і полонійними організаціями.

Кожен учасник дуже позитивно оцінив програму запропоновану організаторами Школи, так як це дозволило збагатити свої знання і налагодити контакти з організаціями в Польщі і колегами зі Сходу. Вже навіть розпочалася співпраця між учасниками Школи, котра в майбутньому матиме позитивні результати.

Актуально —>


Ваші коментарі