Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
23 квітня 2024 року

Гостьова лекція

для студентів

23 квітня 2024 р. о 16:30 відбудеться онлайн зустріч: «Як будувати стосунки з дитиною? На що повинен звернути увагу психолог».

Зустріч проводить Tomasz CIEĆWIERZ – психолог з досвідом практичної роботи понад 12 років, заступник голови правління Товариства АСЛАН.

Як шкільний психолог працює з дітьми молодшого шкільного віку в одній із варшавських шкіл. Також проводить заняття з розвитку соціальних навичок в Товаристві Аслан.

Працює з батьками, надає психологічні консультації щодо труднощів розвитку дітей, відносинах. Автор текстів на психологічну тематику, в т.ч. у спеціалізованому журналі Remedium.

Сфера професійних інтересів включає психологічні явища в широкому розумінні, соціальні механізми та їх вплив на функціонування індивідів і груп, функціонування сучасного покоління дітей та їх здатність справлятися з соціальними відносинами, кіберпростір – його можливості та загрози для сучасних людей, особливо для молодого покоління.

Зустріч за посиланням в google meet.

Організатори: ГО «Студентський польський клуб», Товариство АСЛАН. Осередок психологічної допомоги родині (Польща). Поліський національний університет м. Житомир.

Актуально —>


Ваші коментарі