Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
24 листопада 2023 року

Пізнаємо Космос –

пізнаємо Коперника

Протягом жовтня-листопада дітлахи з нашого садочка «Веселка» мали чудову нагоду пізнавати наш Світ, беручи участь в проєкті «Стримав Сонце, зрушив Землю – пізнаємо Коперника». Мета проекту: дізнатися про найважливіші події з життя Миколая Коперника та його найвидатніші досягнення; вивчення Сонячної системи; вивчення польської мови. Участь в проєкті взяло 30 дітей віком 2-6 років, які вивчають польську мову. В рамках проєкту відбувалося багато чого цікавого: заняття на різні теми пов’язані з Космосом та Коперником, майстер-класи, екскурсії, перегляд мультфільмів і багато розваг. Також ми закупили телескоп, щоб діти могли дивилися на небо, сонце, місяць, зірки. А на сам кінець нашого проєкту дітлахи отримали подарунки на відповідну тему, яким дуже зраділи. Також нами було опрацьовано та замовлено друк брошурки, з найважливішою інформацію про М.Коперника, розміщено фотографії дітей із занять, проведених у рамках цього проекту.

Дякуємо усім, хто був з нами під час реалізації цього проєкту. А також, дуже дякуємо нашим Збройним Силам України, що тримають наше українське небо!

Проєкт «Стримав Сонце, зрушив Землю – пізнаємо Коперника» в рамках проєкту «Ближче до Польщі. Регрантинг. Підтримка реалізації польських заходів за кордоном» підтримано Фондом «Свобода і демократія» та реалізовано Польським студентським клубом. Проект фінансується Канцелярією Прем`єр-міністра в рамках конкурсу «Полонія та поляки за кордоном 2023».

Актуально —>


Ваші коментарі