Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
9 листопада 2023 року

Пізнаємо Космос -

пізнаємо Коперника

Дітки з нашого дитячого садку «Веселка» далі пізнають Світ, світ Космосу та людей, які наблизили його нам. Космос такий великий, ще стільки потрібно про нього дізнатись. Однак наші дітки вже володіють певною інформацією про Космос. Ми разом вчимося, разом розважаємося, дивимося фільми про космос. Пропонуємо вашій увазі короткі висловлювання дітей про Космос.

«Космос – це планети, там де треба літати в костюмах, і треба тримати рівновагу. Сонячна система – це сонце, це система яка робить так, щоб було тепло» – каже Сашко.

«Космос – це небо, в якому дуже багато планет, і є земля, і є космонавти. Сонячна система – штука, від якої є світло. І там всі планети обертаються» – а так відповідає Артем.

Хочемо подякувати за чудові заняття нашим діткам, вихователям та нашим Збройним Силам України за мирне небо!

Завдання «Стримав Сонце, зрушив Землю – пізнаємо Коперника» в рамках проєкту «Ближче до Польщі. Регрантинг. Підтримка реалізації польських заходів за кордоном» підтримано Фондом «Свобода і демократія» та реалізовано Польським студентським клубом. Проект фінансується Канцелярією Прем`єр-міністра в рамках конкурсу «Полонія та поляки за кордоном 2023».

Актуально —>


Ваші коментарі