Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
31 жовтня 2023 року

Пізнаємо космос –

пізнаємо Коперника

Протягом жовтня-листопада на наших вихованців з приватного дитячого садка «Веселка», які вивчають польську мову, чекає низка різноманітних цікавих заходів, пов`язаних із знайомством з видатною постаттю Миколи Коперника, його відкриттями, пізнання сонячної системи тощо. Заплановано різні заняття, варштати, екскурсії та ігри.

З середини жовтня ми вже розпочали низку наших заходів, у рамках проекту діти створили сонячну систему, дізналися, що таке космос і які є планети. А ще, створили свою «парасольку планет» :) Ми раді, що нашим дітям дуже подобаються заняття і вони з великою зацікавленістю пізнають світ, світ космосу. Дякуємо нашим вихователям за підготовку до цих занять! Дякуємо нашим Збройним Силам України за спокій нашого неба!

Завдання «Стримав Сонце, зрушив Землю – пізнаємо Коперника» в рамках проєкту «Ближче до Польщі. Регрантинг. Підтримка реалізації польських заходів за кордоном» підтримано Фондом «Свобода і демократія» та реалізовано Польським студентським клубом. Проект фінансується Канцелярією Прем`єр-міністра в рамках конкурсу «Полонія та поляки за кордоном 2023».

Актуально —>


Ваші коментарі