Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
14 серпня 2023 року

Табір у Венгрові для

дітей з України

Вже позаду наш мовний табір «Великі події в історії Польщі як натхнення для молодих поляків з України», який проходив 7-13.08.2023 р. у Венгруві. Участь у виїзді взяло 30 дітей з України.

Під час відпочинку діти разом з опікунами відвідали багато різних цікавих місць: Музей Збройовні на замку в Ліві; Старе місто у Ліві, Венгрові, Варшаві; Королівські лазні; Національний музей; Музей Івана Павла ІІ та Примаса Вишинського; в м. Дрогичина – відвідали Пам`ятник Незалежності на Замковій горі; Музей веслування; Дієцезіальний музей ім. Івана Павла ІІ. Дуже багато емоцій діти отримали під час відвідування Звіринця Eurostruś у Божихах та їзді верхи на конях. На танцювальних майстер-класах вчилися різних технік танцю. І звичайно, був час на заняття з польської мови та історії Польщі.

В передостанній день табору, діти готувалися до вечора творчості – де кожна група підготувала цікаві виступи. А ввечері – вогнище та урочисте завершення табору з врученням дипломів та подарунків! Щиро дякуємо ініціаторам та організаторам за запрошення наших дітей до Польщі, усім тим, хто долучився до організації цього виїзду. Хочемо подякувати опікунам з України та Польщі за турботу та підтримку наших дітей.

Табір організовано за підтримки Фонду Республіки Полоніка у співпраці зі Студентським Польським клубом.

Актуально —>


Ваші коментарі