Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
20 липня 2023 року

Семінарій щодо

відбудови України

Дякуємо за реально дуже корисний захід, який сьогодні (19.07) був організований PAIH та МТППУ – семінар «Участь у тендерах міжнародних організацій для польських та українських підприємців»!

Так, зокрема Артур Домбковський (керівник Відділу міжнародних організацій та державних закупівель Департаменту торгівлі та міжнародного співробітництва Міністерства розвитку та технологій Республіки Польща) розповів про хороші можливості для підприємців (про які насправді дуже мало хто знає)) та як саме це все працює. Також, на численні питання підприємців (в ході жвавого обговорення особливостей застосування тендерних процедур на практиці)) поділився корисними лайфхаками і досвідом успішних кейсів.

Крім того, пан Артур заохотив всіх не упускати реально хороші можливості, які існують в рамках міжнародного співробітництва (тендерів міжнародних організацій) і набагато активніше приймати в них участь, що зрештою ще більше зміцнить платформу тісного співробітництва України та Польщі в протидії агресії російської федерації!

Актуально —>


Ваші коментарі