Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
6 липня 2023 року

Закінчення навчального

року

На початку липня в садочку «Веселка» відбулося завершення навчального року з вивчення польської мови. В рамках цього діти вирушили на екскурсію до Семінарійного костелу святого Яна з Дуклі в Житомирі.

Більшість родин цих діток відвідує Православну Церкву України, але дітки завжди з цікавістю дивилися на цей прекрасний храм – тож були дуже раді, що змогли відвідати цей храм, дізнатися про його історію та францисканців, які опікуються цим храмом.

Дуже зворушливим моментом було, коли діти в цьому спокійному, святому місці, веселилися, посміхалися, та розповідали про свої мрії. Про свої дитячі, але такі дорослі мрії: щоб закінчилася війна; щоб всі тата повернулися з війни до своїх дітей! Молимось і мріємо разом з дітьми, щоб ця жорстока війна закінчилася, щоб усі наші воїни повернулися додому, щоб Україна перемогла! Амінь!

Дякуємо нашим ЗСУ за новий день життя, на спокій і за збереження Країни!

Велика подяка настоятелю парафії о. Петру Новосельському за теплу зустріч і відкриті серця! Дякуємо дирекції садочка «Веселка» за підтримку ініціативи вивчення польської мови! Окрема подяка вчителю з вивчення польської мови пані Тетяні Сапожко за навчання та любов до дітей!

Nauka języka polskiego wspierana przez Fundację „Wolność i Demokracja” we współpracy ze Studenckim Klubem Polskim. Projekt uzyskał wsparcie z Instytutu Rozwoju Języka Polskiego im. Świętego Maksymiliana Marii Kolbego.

Актуально —>


Ваші коментарі