Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
6 вересня 2022 року

Табір: Поляки з України

розвиток молоді

21-28 серпня ц.р. молодь з Культурно-освітнього товариства «Полонія Звягельщизни» в Новограді-Волинському та Культурно-освітнього товариства ім. Генріха Сенкевича в Малині взяли участь в літньому таборі «Поляки з України – розвиток молодого покоління», що проходив в Центрі Діалогу Культур в м. Венгрув. У ці дні діти мали багато екскурсій, музичних і лідерських занять, тематичних прогулянок пов`язаних з історією міст, які вони відвідували; пізнавали історію відомих Поляків – народних патронів 2022 року.

Вважаємо, що проведені заходи та отримані знання збагатили кожного з учасників нашого табору, дали розуміння того, що знання історії країни, її героїв, що виборювали незалежність та розвиток країни, є ключовим чинником становлення національна самосвідомість.

Хочемо подякувати нашим опікунам за позитивну атмосферу та емоції, цікаві заняття, за постійну турботу про дітей та за цінні подарунки.

Літній табір організував Фундація Польска360 у співпраці з Польським студентським клубом у Житомирі. Проект фінансується Канцелярією Прем`єр-міністра.

Актуально —>


Ваші коментарі