Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
4 лютого 2020 року

Дослідження

родоводу

2 лютого 2020 року в Гнатюк Арт Центрі у Житомирі відбулася зустріч для усіх зацікавлених у дослідженні власного родоводу та створенні родинного дерева.

На низку питань, зокрема «Що таке родовід», «Родинне дерево, де і як шукати необхідну інформацію, документацію, ДНК?», «Скільки у нас предків?» відповів історик, член Національної спілки краєзнавців України, автор багатьох історичних книжок, Олександр Ляшев, який займається генеалогією понад 8 років.

Пан Олександр із задоволенням ділився власним досвідом пошуку родоводу, роботою в архівах, крім того показав електронні джерела, зокрема польські та українські, де можна знайти інформацію про своїх предків, не виходячи з дому. Ми дуже раді, що зацікавленість цим питанням не вщухає й досі, і багато людей шукають власне коріння, в т.ч. і польське походження.

За словами пана Олександра: «Дослідження власного родоводу – це рулетка. Можна знайти багато інформації за короткий проміжок часу, але можна витратити місяці й роки на пошук інформації і нічого не знайти». Тому на питання: «Чи Ви досліджуєте власне коріння?» та «Для чого це Вам?», кожен матиме свою відповідь. Однак, відкривши свій родовід, ми зможемо передати отриману інформацію наступним поколінням і таким чином прищепити любов до своєї Батьківщини.

Дякуємо пану Олександру Ляшеву за зустріч, бажання поділитися з нами інформацією за допомогу у роз`яснені питань, з якими стикається багато людей. Усім учасникам нашої зустрічі бажаємо якнайшвидше знайти якомога більше інформації про своїх предків!

Зустріч організував Польський студентський клуб у співпраці з Гнатюк Арт Центром.

Актуально —>


Ваші коментарі