Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
10 жовтня 2018 року

Креативна полонія

з Житомира в Кельце

З 2 по 5 жовтня рамках реалізації проекту «Креативна полонія» відбувся освітній виїзд представників громадських організацій до м. Кельце.

У рамках візиту гості з України взяли участь у ІІІ Міжнародному форумі «Свєнтокшиське – Поділля»; III Європейському форумі новітніх технологій та інновацій в освіті; семінарі з побудови іміджу та сучасної візуальної ідентифікації польських громадських організацій за кордоном під гаслом: «Ідентифікація польських організацій в Україні»; семінарі «Практичне застосування інтернет-ресурсів для побудови іміджу організації та міжнародного співробітництва» та семінарі «Відкриття для лідерів». У проекті від Студентського польського клубу взяла участь Оксана Шмиглюк.

На відкритті форуму голова Товариства «Інтеграція Європа-Схід» Кшиштоф Каліта розповів про результати співпраці Товариства з українськими партнерами та визначив подальші перспективи співпраці. Про значення та результати співпраці говорив професор Хмельницького державного університету Миколай Йохна.

Під час зустрічей учасники також ознайомилися з реалізацією міжнародних ініціатив на прикладі проекту «Польща та Україна слідами історичної пам`яті» та дізналися про специфіку створення логотипів та іміджу організації, а також оптимальний спосіб презентації власної інтернет-сторінки.

Я дуже рада, що мала можливість взяти участь у цьому проекті, і дякую усім, хто сприяв організації та реалізації цього проекту.

Організаторами виїзду виступили Товариство «Інтеграція Європа-Схід», а також Спілка поляків Вінниччини.

 Оксана Шмиглюк

Актуально —>


Ваші коментарі