Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
2 вересня 2018 року

Зустріч лідерів

в Пороніні

З 17 по 27 серпня 2018 року в Пороніні за запрошенням Фундації «Свобода і демократія» відбулося навчання лідерів польських організацій з України.

Мета навчання – розвиток лідерських якостей, а також навичок створення і ефективної реалізації місцевих заходів на благо польської меншини.

Учасники мали можливість навчитися управляти колективом, писати різні тести, дізнатися більше про себе і процес створення проектів. Працювали у двох групах. У результаті нашої співпраці виникли проекти на майбутнє. Особливо сподобались тренери: Кароліна Орловська і Збігнева Жук, які підказували нам ідеї до проектів, а також допомагали розпізнати в собі такі якості лідера, про які деякі учасники навіть не підозрювали.

Не бракувало і відпочинку. Наші опікуни Анета і Павло Мацієвські, представники компанії „Mówiący Kij”, організували екскурсію до Тиньця, одного з найстаріших монастирів Польщі, Кошчелінської долини, Закопаного, інтеграційні вечірки і вихід до термальних вод. Було організовано також сплав річкою Дунаєць, підйом на Поляну Шимошкову.

Студентський польський клуб в Пороніні представляла Юлія Новіцька, заступник голови організації.

Актуально —>


Ваші коментарі