Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
12 лютого 2017 року

«ДОЛУЧАЙСЯ!»

програма сприяння громадській діяльності

10 лютого в конференц-залі готелю «Рейкарц» у Житомирі відбулася презентація проекту «Долучайся» за сприянням Фонду громади міста Житомира. Участь в презентації взяли представники громадських організацій Житомира і області, представники влади, ЗМІ.

Програма фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), впроваджується Пакт Інк. (Pact Inc.) в Україні.

Житомир, це перше місто, де відбулася презентація програми. Під час презентації було надано інформацію про цілі і завдання програми, основні сфери й види її діяльності.

Метою програми підтримки громадянської активності «Долучайся» є підвищення рівня громадянської освіти; розбудова ефективних національних, регіональних та місцевих громадських коаліцій та ініціатив для просування демократичних реформ; підвищення організаційної спроможності партнерських ОГС; розвиток потенціалу задля сприяння довготривалому залученню громадян у процес демократичних реформ.

Пакт працює в Україні з 2006 року у сферах урядування, організаційного розвитку та здоров’я. Спираючись на десятирічний досвід роботи Пакту в Україні, Програма буде спрямована на основні проблеми громадянського суспільства нашої країни. Пакт – міжнародна неурядова організація, заснована у 1971 р., яка на сьогодні працює у понад 30 країнах задля поліпшення життя знедолених та соціально відчужених. Ми прагнемо збудувати світ, де кожен матиме право голосу, право самостійно приймати рішення на брати на себе відповідальність за своє майбутнє.

Участь в презентації взяли також представники полонійних організацій, в т.ч. члени нашого Клубу!

На підставі інформація http://www.sformat.org/,

фотографії www.facebook.com

Актуально —>


Ваші коментарі