Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
11 січня 2017 року

Свято

для наймолодших

В грудні 2016 року у приміщенні Житомирського театру ляльок відбулися святкові урочистості з нагоди різдвяних та новорічних свят для дітей віком від 1,5 до 8 років. Переважно, це діти з католицьких родин, що мають польське походження.

Ініціатором і організатором урочистості виступили клуб дитячого дозвілля «Веселка», центр раннього розвитку «Капітошка» і Польський студентський клуб.

 Діти та їх батьки, були запрошені до чарівної новорічної казки із справжніми казковими героями: Півником та Мишенятком, Кощієм та Бабою Ягою, Снігуронькою та святим Миколаєм. Дітки не лише споглядали театральне дійство, але й були його активними учасниками. Програма була дуже насичена інтерактивними та творчими завданнями, завдяки чому кожна дитина могла відчути себе частиною новорічного свята.

На закінчення святкового дійства, усі діти отримали подарунки від Святого Миколая, та солодощі від Генерального консульства РП у Вінниці.

Такі спільні святкування, не лише прививають дітям знання традицій, святкових звичаїв Польщі і України, але і, що найголовніше, зміцнюють тісні і теплі стосунки!

Актуально —>


Ваші коментарі