Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
28 грудня 2016 року

Допомога ветеранам

на Кресах

В середині грудня до Житомира надійшли святкові подарунки для літніх та хворих осіб, ветеранів війська польського, якими вже давно опікується благодійна Фундація Допомога Полякам на Кресах імені о. Доктора Мосінга з Зеленої Гури.

Святкові пачки співвітчизникам, були зібрані під час збору в дружній школі, благодійниками з усієї Польщі, частина з них були передані потребуючим волонтерами Студентського польського клубу.

Фундація з 2000 року допомагає полякам, що мешкають на Україні, а саме: у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Житомирській областях.  В основному, Фундація збирає ліки, медикаменти, продукти харчування, одяг та безліч інших необхідних речей. Також, збирають гроші на лікування та реабілітацію в країні, на заході та в Україні.

Від імені всіх тих, хто отримав допомогу, щиро дякуємо Благодійній Фундації Допомога Полякам на Кресах імені о. Доктора Мосінга за співпрацю та постійну допомогу, особливу подякую висловлюємо пані Моніці Міхаляк. Складаємо найтепліші побажання з нагоди Різдвяних та Новорічних свят! Бажаємо всього найкращого в Новому 2017 році! До наших привітань також приєдналися наші ветерани з Житомира.

З нагоди Новорічних та Різдвяних свят, бажаю працівникам Фундації з Зеленої Гури, де у мене залишилося багато друзів, багато-багато доброти. Що є гарне і добре – бажаю тисячі разів. Хай Господь опікується ними і всією Польщею – передав свої власні поздоровлення благодійникам з Польщі, Францішек Бржезицький – 93-річний поляк з Житомира, в`язень радянських та нацистських концтаборів, учасник підпільної АК на Майданеку.

Щиро дякую пані Моніці та пану Анджею, за їх допомогу. Дуже важливим для мене є те, що Ви пам`ятаєте про мене. Не так важливі подарунки як Ваша увага. Я радію кожен раз, коли до мене завітають гості, коли я відчуваю себе потрібною і цікавою особою. Нас пенсіонерів за 90 років, залишилося не так багато…  Дякую Вам за ліки, гостинці. Це значно полегшує моє життя, моє здоров’я значно погіршилось і потребує допомоги від оточуючих. Я радію, що є такі люди, які допомагають таким особам як я – розповідає Броніслава Присяжнюк.

Актуально —>


Ваші коментарі