Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
2 червня 2016 року

«Поліські соколи»

– 5-й обласний етап

В період з 11 по 13 травня 2016 р. у м. Черняхів, та неподалік села Горбулів (Житомирська область) проходив п`ятий обласний етап «Поліські соколи» дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». В боротьбі за першість області змагалось двадцять шість команд. Участь в цій грі взяла також спортивна команда, яка діє при Польському студентському клубі, на чолі з Антоном Ніколаєвим. За результатам змагань наша команда посіла восьме місце, і була нагороджена грамотою та пам`ятними подарунками.

Метою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура» є патріотичне виховання учнівської молоді. Головними завданнями гри є – залучення дітей та молоді до вивчення історії козацтва та української військової традиції; популяризація серед молоді військово-прикладних видів спорту, туризму і краєзнавства, українських національних видів єдиноборств, активного дозвілля; вшанування борців за незалежність України; сприяння фізичному загартуванню юних українців засобами фізичної культури та спорту; соціальна адаптація вихованців на основі народної педагогіки та козацьких морально-світоглядних цінностей; формування серед молоді засад здорового способу життя.

П`ятий обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри організовано Міністерством освіти і науки України спільно з Радою козацьких отаманів України та МБУ «Центр Національного Відродження». 

Актуально —>


Ваші коментарі