Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
28 квітня 2016 року

СПІЛЬНО З

ІНСТИТУТОМ ПСИХОЛОГІЇ УНІВЕРСИТЕТУ КАЗИМИРА ВЕЛИКОГО В БИДГОЩІ

21-22 квітня у Житомирі з лекціями для студентів, викладачів і членів Польського студентського клубу, виступила доктор психологічних наук, професор Інституту психології Університету Казимира Великого в м. Бидгощ, Ганна Ліберська.

В рамах перебування пані професор, відбулася зустріч з ректором житомирського університету ім. І. Франка, п. Петром Саух. Організовано відкриту лекцію для студентів, аспірантів, співробітників факультету на тему: «Життя самому чи життя удвох; спільності і відмінності» та «Ідентичність сучасних молодих людей: безліч можливостей та обмеження». Для викладачів факультету організовано круглий стіл з метою обговорення особливостей функціонування вищої освіти в Польщі та Україні. Також обговорено перспективи співпраці в майбутньому.

У вільний час, пані професор мала можливість відвідати Житомир. Пані Юлія Новіцька, історик, вчитель польської мови, провела екскурсію: відвідали музей космонавтики; музей Української культури, де зібрана інформація про відомих житомирян, а також українську культуру; відвідали найстарший костел у Житомирі – св. Софії.

Співпрацю з Інститутом Психології Університету Казимира Великого в Бидгощі налагоджено в 2015 році спільно з соціально-психологічним факультетом Житомирського державного університету ім. І. Франка.

 

Актуально —>


Ваші коментарі