Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
5 грудня 2015 року

ФОРУМ

МОЛОДИХ ПОЛЯКІВ в Івано-Франківську

У «Центрі польської культури та європейського діалогу» в Івано-Франківську, з 28 листопада по 2 грудня відбувся «Форум молодих поляків» для лідерів польських організацій. В ньому також взяли участь волонтери «Польського студентського клубу» Станіслав Ширяєв, Вадим Галайко та Оксана Каплун.

Основною метою проекту є поглиблення інтеграційних процесів і активізація діяльності молоді польського походження. В рамках Форуму було створено програму, яка створює простір до пізнання молодих лідерів польського середовища і налагодження співпраці з полонійними організаціями.

Форум був поділений на дві частини. Перша частина була побудована на системі тренінгів. Формат тренінгів був налаштований на форму гри так, щоб через забаву навчити довірі, вмінню і радості спільної роботи в колективі. Тренінги проводили тренери з Польщі. В другій частині, коли вже були сформовані групи, йшла розробка трьох окремих проектів, задля розвитку польської культури та польської мови на території України.

Головним гаслом Форму була інтеграція молодого покоління поляків і українців польського походження з усієї України. Ініціація і поглиблення співпраці між поляками. Плановано, що Форум буде постійним проектом, що відбуватиметься не лише в Івано-Франківську, але і в інших містах України.

Організатором Форуму виступив Центр польської культури та європейського діалогу за підтримки Товариства «Спільнота польська».

 

Актуально —>


Ваші коментарі