Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
8 листопада 2015 року

Карнавал

«Золота осінь»

В рамках проекту «Школа полонійних лідерів 2015», у жовтні було реалізовано проект «Золота осінь» для дітей з дитячого будинку у місті Житомирі. Проект «Золота Осінь» було організовано членами «Польського студентського клубу» Анною Черкес і Богданою Зарицькою. Ментор проекту – Магдалена Жилік, представник Фонду «Sempre a Frente».

Мета проекту – дати можливість дітям з дитячого будинку налагодити нові дружні контакти з іншими дітьми поза межами дитячого будинку. Волонтери намагалися підвищити почуття власної гідності; зменшити почуття сорому з приводу родинної ситуації. Учасники проекту намагалися розвіяти стереотипи про дітей, що мешкають в дитячих будинках.

Під час проекту волонтерами було проведено п`ять навчальних занять для дітей. Діти мали можливість працювати в декількох тематичних напрямках: ліплення з пластиліну, вироби з паперу, написання віршів, художнє мистецтво. На заняттях діти вчилися командній роботі, приймали активну участь у створенні своїх карнавальних костюмів, виготовляли прикраси, декорації до карнавалу. Організатори проекту намагалися максимально розкрити творчий потенціал дітей в різних його проявах.

Кінцевим етапом проекту «Золота осінь» було організовано карнавал для дітей. Під час карнавалу, діти отримали подарунки, солодощі, досвід спільної роботи в команді та масу позитивних емоції.

Організатором проекту «Школа полонійних лідерів 2015» виступив Фонд «Sempre a Frente» (координатор проекту пані Агата Кошарна) за підтримки Міністерства Закордонних справ РП.

Актуально —>


Ваші коментарі