Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
4 листопада 2015 року

Терапевтичний

тренінг «ПСИХОДРАМА ПРАКТИЧНА»

2 листопада для студентів соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету ім. І. Франка, було організовано тренінг «Психодрама практична». Тренінг проведений представником фонду «Sempre a Frente» (Люблін) пані Магдаленою Зилік. Ініціатором проведення даного заходу виступив «Польський студентський клуб».

В рамках терапевтичного тренінгу розглядалися способи розв`язання конфліктів, студенти вчилися визначати власні соціальні ролі у колективі. Головною специфікою психодраматичної терапії є пізнання внутрішнього світу людини шляхом обміну ролями та програвання життєвих ситуацій. Таким чином відбувається процес зворотного зв`язку в групі: людина досягає інсайту (повного розуміння проблематики ситуації та самостійного знаходження шляхів її вирішення) та краще розуміє інших та саму себе.

У ході майстер-класу Магдалена Зилік також акцентувала увагу на пошуках ідеального вирішення деструктивних ситуацій, які дають можливість підвищити згуртованість групи студентів та адаптувати їх до нових умов соціального середовища.

Магдалена Зилік за освітою соціолог та культуролог. Випускниця Вищої школи суспільних наук в Познані та Університету Культури в Любліні. Має великий досвід проведення соціальних проектів в різних куточках світу, які зорієнтовані на вирішення актуальних потреб людей. З 2014 року співпрацює з фондом «Sempre a Frente», бере активну участь у проведенні варштатів за тематикою  психологічного консультування.

Актуально —>


Ваші коментарі