Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
2 листопада 2015 року

Лідерські

якості

22 жовтня для членів Студентського польського клубу та усіх слухачів курсів вивчення польської мови було зорганізовано семінар на тему «Лідерські якості». Семінар провів представник Фонду Sempre a Frente, п. Матеуш Малиска.

Під час лекції було також переглянуто фільм, де було представлено типи поведінки лідера залежно від ситуації. Обговорено етапи формування команди, що були описані в 1965 році Брюсом Такманом (формування, конфронтація, нормування, виконання).

Головною метою діяльності Фонду Sempre a Frente є навчання і розвиток за допомогою досвіду. Діяльність Фонду направлена на дітей та молодь. Фонд підтримує їх особистісний і суспільний розвиток за допомогою психонавчання, освітніх та профілактичних програм. Одним з напрямків діяльності Фонду є робота Центру інформації і розвитку молоді в Любліні. Фонд є єдиним консультаційним пунктом в регіоні програми «Erasmus+: (сектор: молодь, шкільна освіта, навчання і професійна освіта), а також – центром мережі Eurodesk.

Матеуш Малиска, за освітою політолог і консультант. Має сертифікат тренера Certified International Professional Trainer (ACI), випускник Школи Лідерів PAFW. З 2011 року тренер і консультант програми «Молодь в дії» та «Erasmus+: Молодь», a з 2014 року регіональний консультант в секторі професійного навчання Erasmus+.

Актуально —>


Ваші коментарі