Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
23 жовтня 2015 року

Підприємницька

Полонія

З 17 по 20 жовтня волонтери «Польського студентського клубу», студенти Державного університету ім. Івана Франка, Валентина Шишук, Людмила Зінчук, Станіслав Ширяєв та Вадим Галайко, взяли участь в проекті «Підприємницька Полонія».
Ціллю проекту є встановлення та розвиток безпосередніх контактів поляків, що живуть на Україні з Польщею, через організацію тренінгів щодо ведення підприємницької діяльності та проходження стажувань. Проект реалізовано Жешувською Агенцією регіонального розвитку, Товариством Шанс та Кур`єром Галіцийський в рамках програми Співпраця з поляками і полонією за кордоном в 2015 році. Заняття проходили в Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську.

У рамках проекту були проведені тренінги ведення підприємницької діяльності, а саме: трудове право, маркетинг, основи підприємництва, бухгалтерський облік, написання бізнес плану. 

На першому етапі запропонованого проекту учасники складали свою ідею проекту на відкриття або розвиток бізнесу, який матиме зв`язок з Польщею. Крім того, тренери ділилися своїм знанням особливостей ведення підприємницької діяльності, говорили з учасниками про економічні та правові відмінності ведення бізнесу в Україні та Польщі, а також проводили індивідуальні консультації під час написанням бізнес плану.

Учасники, проекти яких матимуть високу оцінку, будуть запрошені на стажування. Стажування та підсумкова конференція відбудуться у Польщі, що є важливим з точки зору поширення знань про Польщу, встановлення контактів, промоції польської культури, науки, освіти, а також бізнесових та політичних.

Крім того, учасники мали можливість відвідати багато цікавих місць в Івано-Франківську, та ознайомитись з історією цього міста.

Актуально —>


Ваші коментарі