Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
23 вересня 2015 року

Координація

і підтримка вищої полонійної освіти в Україні

21 вересня ц.р. в рамках проекту «Координація і підтримка вищої полонійної освіти в Україні» було вручено наукові стипендії 10 молодим науковцям з різних областей Україні (Рівненської, Хмельницької, Житомирської, Львівської, Запорізької, Київської). Серед молодих науковців, 3 стипендисти з Житомирської області: Валентина Юсупова і Ірина Гречуха (Польський студентський клуб) і Олена Денисевич (Союз Польської шляхти).

Кожен з учасників під час Форум мав можливість представити свої наукові зацікавлення, дослідження. Представлені учасниками проекту дослідження стосувалися переважно мовних досліджень (польські діалекти), польської культури (історії місць, людей, архітектури і т.д.) та суспільства (соціологія, психологія).

Окрім презентації своїх наукових досліджень, отримання стипендії, усі учасники конкурсу (ті, хто отримав стипендію, а також і ті, хто не отримав в цьому році стипендії) були запрошені до участі у Міжнародній міждисциплінарній науковій конференції з нагоди 15-ї річниці Київської Полоністики: «Традиції – Сучасність: література, освіта, історія», що проходила з 21-24 вересня.

Вітаємо усіх, хто отримав наукову стипендію. Бажаємо плідної роботи в подальшому.

Проект реалізовано Фондом «Свобода та Демократія» в рамках конкурсу «Співпраця з Полонією і Поляками за кордоном в 2015 р.».

http://wid.org.pl/?s=MIEJSCE+UKRAI%C5%83SKICH+POLONISTYK+ZAGRAN
ICZNYCH+W+GLOBALNYM+SYSTEMIE+KSZTA%C5%81CEN
IA+POLONISTYCZNEGO

Актуально —>


Ваші коментарі