Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
27 червня 2024 року

Чергова допомога

з Польщі

У середині червня до Житомира надійшла чергова гуманітарна допомога з Польщі: це ліки для наших військових, продукти тривалого зберігання, солодощі, дитячий одяг та іграшки для найбільш потребуючих родин.

Дякуємо польській компанії Genomed S.A., на чолі з директором пані Anną Boguszewska-Chachulską та колективу цієї компанії, за закуп необхідних медикаментів для наших бійців: перев`язувальні матеріали; еластичні стрічки; metafen; naglesin; paracetamol; spongostan; venglon і багато інших дуже потрібних препаратів. Також хочемо подякувати польській компанії Wodociągi Miejskie w Radomiu Sp. z o. на чолі з директором паном Лєшеком Тшецяком за постійну фінансову підтримку, завдяки якій ми можемо купувати продукти тривалого зберігання. Дякуємо Фундації «Допомога полякам на Сході» ім. Яна Ольшевського» за співпрацю та допомогу в передачі цих дарів.

Безмежно вдячні нашим Захисникам, що тримають українське небо, що в супереч всьому, Стоять і Боронять мир у Європі! Від щирого серця дякуємо всім благодійникам, які продовжують підтримувати Україну! Тримаймося!

Актуально —>


Ваші коментарі