Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Інформація за вересень 2016
5 вересня 2016 року

Пропонуємо для навчання ілюстрований словник

Пропонуємо Вашій увазі ілюстровані словники призначені для широкої групи учнів. Словник можуть використовувати як батьки так і вчителі.

Словник побудований таким чином, щоб дитина самостійно чудово гралася і вивчала невідомі слова однією з мов. Теми включають всі аспекти повсякденного життя: дім, сім`я, село, тварини, подорожі, харчування, одяг, частини тіла, кольори, пори року, цифри, звороти, діяльність, календар. Словник містить близько 2 000 слів і мовні вирази (в тому числі усі частини мови, не тільки іменники). Забавою для дітей є пошук маленької мишки, що захована у кожній ілюстрації окремих предметів, а також можливість знайти слова, що зображують назву на великих тематичних зображеннях.

Перевагою, є те, що автори словника є носіями даних мов.

Автор словника, п. Маріола Кобилецька, за освітою філолог російської та польської мови. Закінчила Торунський університет. Зараз опрацьовуються словники з італійською і французькою мовами.

У разі зацікавленості у придбанні таких словників, звертайтеся за телефоном 097 935 89 18, 063 437 74 07, swala@o2.pl, skp@vp.pl – Валентина Юсупова.

Інформація за вересень 2016 —>


Ваші коментарі