Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Інформація за вересень 2020
24 вересня 2020 року

Запрошуємо до участі в конкурсі

Запрошуємо до участі в конкурсі «РОЗКАЖИ МЕНІ ПРО ПОЛЬЩУ – РОДИННІ ІСТОРІЇ». Конкурс організований Порталом IDA – Інформатор для Активних та Фондом «Допомога полякам на сході». Проект фінансує Канцелярії Голови Ради Міністрів в рамках державної підтримки Полонії і Полякам за кордоном.

Щоб взяти участь у конкурсі «РОЗКАЖИ МЕНІ ПРО ПОЛЬЩУ – РОДИННІ ІСТОРІЇ», необхідно переглянути сімейні архіви та знайти пам`ятні документи, що пов`язані з Польщею, її культурою, історією, дорогою до незалежності чи боротьбою за незалежність. Далі Вам слід розповісти історію, пов`язану з цими незвичайними предметами – напишіть звідки вони взялися, кому належали, яку цінність для Вас та Вашої родини вони становлять. Надіслані роботи на конкурс повинні містити фотографії та відповідно підписи до них, або фоторепортаж, який представить історію знайденої родинної цінності.

Конкурсні роботи просимо надсилати до 6 ЛИСТОПАДА 2020 р. Результати конкурсу будуть оголошені 30 ЛИСТОПАДА 2020 р.

У третій едиції конкурсу «РОЗКАЖИ МЕНІ ПРО ПОЛЬЩУ – РОДИННІ ІСТОРІЇ» можна виграти цифрові дзеркальні фотоапарати, смарт-годинники, пристрої для читання електронних книг та книги, а також настільні ігри.

В цьому році нагороди будуть вручені в двох вікових категоріях: дітям і підліткам до 18 років та дорослим.

Детальна інформація про конкурс знаходиться за посиланням: https://ida.pol.org.pl/konkurs-opuszek-mi-o-polsce-rodzinne-historie-2020.

Конкурсні роботи просимо надсилати на адресу konkurs@ida.pol.org.pl. Якщо у Вас виникли питання під час підготовки конкурсної роботи чи під час збору необхідних документів, будь ласка, зв`яжіться з місцевим координатором проекту Валентиною Юсуповою – 0979358918 або walentyna.jusupowa@gmail.com.

Інформація за вересень 2020 —>


Ваші коментарі