Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Інформація за червень 2016
20 червня 2016 року

КОНКУРС ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Польсько-Американський Фонд Свободи, Фонд «Борусія», Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського, запрошують активних студентів з Білорусі, Молдови, України та Російської Федерації (з Калінінградської, Новгородської, Ленінградської областей та міста Санкт-Петербург) взяти участь у Програмі Study Tours to Poland (STP).

ЩО ТАКЕ STP?

Це не туристична поїздка, не перерва у освіті – це 12 днів інтенсивної праці, але зовсім іншої, ніж у студентському повсякденні. Програма візиту досить насичена і має допомогти учасникам придбати новий досвід, знання та навички. Небагато часу лишається на відпочинок.

Реалізація проекту передбачає працю у міжнародній групі, а також спільне дозвілля, пізнавання нових місць та цікавих людей. Це також час на отримання нового досвіду та можливість ділитися з іншими вже здобутим. А ще можливість будувати спільні плани та мріяти про майбутнє.

Чекаємо на відкритих, готових до співпраці молодих людей, що шукають нових приятелів та пригоди! Запрошуємо активних, з мотивованих та цікавих оточуючого світу студентів до участі у Study Tours to Poland!

ХТО МОЖЕ СТАТИ УЧАСНИКОМ STP?

У Програмі Study Tours to Poland можуть взяти участь успішні студенти вищих навчальних закладів, що беруть активну участь у громадському житті та відповідають наступним формальним вимогам:

  1. Віком 18 - 21 років (народжені 1 січня 1995 - 30 червня 1998 року)
  2. Які є громадянами Білорусі, Молдови, України та Російської Федерації
  3. Які навчаються у Білорусі, Молдові, Україні та Російській Федерації (у Калінінградській, Новгородській, Ленінградській областях та місті Санкт-Петербург)
  4. Які мають дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорту повинен бути щонайменше до 31 березня 2017)
  5. Які ще не брали участі у Програмі Study Tours to Poland

ЯК МОЖНА СТАТИ УЧАСНИКОМ STP?

Для участі в STP кандидати проходять відбір на конкуфрсній основі

ТЕРМІНИ РЕАЛИЗАЦІЇ ПРОГРАМИ

Заявки від кандидатів приймаються до 8 липня 2016

Інформацію про результати конкурсу кожен з кандидатів отримає індивідуально до 15 серпня 2016

Візити відбуватимуться у жовтні та листопаді 2016 (конкретні дати участі будуть подані закваліфікованим учасникам індивідуально).

Тривалість візиту – 12 днів

Більше інформації на сторінці http://www.studytours.pl

Інформація за червень 2016 —>


Ваші коментарі