Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
7 січня 2015 року

Святкова зустріч

для дітей вимушених переселенців, з нагоди Різдвяних та Новорічних свят

7 січня в Польському домі у Житомирі відбулася святкова зустріч з нагоди Різдвяних та новорічних свят для дітей вимушених переселенців та їх батьків. На зустріч прибуло близько 50 осіб. На цій зустрічі усі присутні мали можливість ознайомитися з традиціями святкування Різдва і Нового року в Польщі. Також, присутніх ознайомлено з освітніми пропозиціями навчання у вищих навчальних закладах Польщі, ознайомлено з умовами навчання, а також надано інформацію щодо міжнародних програм допомоги переселенцям.

На цій зустрічі був присутній виконавчий директор Громадської спілки «Рада громадських ініціатив» Рустам Юсупов. Пан Рустам, був одним з тих осіб, які опрацьовували Закон України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», що був підписаний Президентом України 20 жовтня 2014 року.

Під час зустрічі, дітям вручено солодкі подарунки, а також передано переселенцям чергову гуманітарну допомогу (одяг, постіль, взуття, іграшки для дітей), які нам вдалося зібрати в Польщі і Данії.

Організаторами заходу виступили Студентський польський клуб, спілка «Рада Громадських ініціатив» та Польський дім у Житомирі.

Актуально —>


Ваші коментарі