Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
19 грудня 2023 року

Підсумок проєкту

КЛУБ СЕНЬЙОРА

В урочистий спосіб закінчився проєкт «КЛУБ СЕНЬЙОРА: В УМОВАХ ВІЙНИ ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ». Проєкт був реалізований в жовтні-грудні ц.р. в м. Житомирі, зустрічі відбувалися в різних місцях, таких як Польський дім у Житомирі, Гнатюк арт центр, Національний Музей ім. С. Корольова, вулицях м. Житомира, відвідали Стару Котельню, Гальчин, Бердичів. Координатор проєкту пані Наталія Місяць пригадала нам яким був проєкт, що робили, які відбувались заняття, зустрічі, екскурсії в т.ч. виїзні. Кожен, хто проводив заняття отримав «Подяку» та подарунки, а це: Jan Krasowski, Natalia Szczerbakowa, Natalia Misiac, Sergiusz Sobczuk, Daria Szmilo, Olena Fesiuk, Weronika Sawczenko, Igor Dowbysz, Ałła Czerniczenko, Swietłana Karpenko – дякуємо за чудові заняття, кожне з них було потрібним! За цей час всі учасники стали ніби однією родиною, куди хотіли прийти, де хотіли провести вихідні, дізнатися щось нове та побути разом. Дякуємо пані Наталі Місяць за створення такої атмосфери та за чудову реалізацію проєкту. Дякуємо за постійну підтримку та участь в нашій зустрічі Генеральному консулу Дам`янові Чярчінському.

Наближаються свята, хоча і в цьому році вони будуть лише календарними, ми в нашому колі ділилися облатком та бажали один одному миру та слова «Дай, Боже, наступного року зустрітись». Дякуємо отцю Владиславу Чорноусу з парафії св. Яна з Дуклі за посвяту облатка. А на завершення відбувся чудовий концерт. Ми слухали колядки польською та українською мовами та інші пісні з репертуару польського ансамблю «Квіти», який діє при Польському домі в Житомирі під керівництвом пані Лариси Бойко. Дякую за чудовий спів «Квітам».

Хочемо подякувати усім нашим учасникам, які взяли участь у проекті, що створили гарну, домашню атмосферу, завдяки чому кожна зустріч була дуже очікуваною, теплою, приємною та вкрай необхідною. Дякую, що в цей важкий час ми були РАЗОМ та мали можливість ПІДТРИМУВАТИ ОДИН ОДНОГО. Хочу подякувати пану Василю Стаховському за фотографії, зроблені протягом усього проекту. Також дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість зустрітися, за життя, за українське небо!

«Конкурс для польських організацій – Regranting» фінансується Канцелярією Прем`єр-Міністра в рамках конкурсу Полонія та поляки за кордоном 2023. Проект реалізується обласною громадською організацією «Студентський польський клуб» за підтримки Товариства «Спільнота польська».

Актуально —>


Ваші коментарі