Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
1 жовтня 2023 року

Пам`яті Героя

Антона Ніколаєва

28-30 вересня у Радомишлі відбулася відкрита першість зі спортивного (пішохідного) туризму пам`яті АНТОНА НІКОЛАЄВА. Ця першість, як увіковічнення пам`яті Керівника гуртка спортивного туризму, який добровільно визвався захищати Україну та загинув від рук російських окупантів в 2022 році.

Україна вже понад 18 місяців занурена у вир повномасштабної страшної, смертоносної, руйнівної війни. Але навіть у час війни, морально ми не готові до втрати близьких та дорогих нам людей! Морально нам було і є, тяжко прощатися з Тобою, Антоне. Ми вдячні Тобі, за роки дружби, співпраці, за Твою щирість, справжність, ініціативність, любов до справи, якою Ти займався, за любов до дітей, яким Ти повністю себе віддавав! З невимовною гіркотою в душі розуміємо, що йдуть найкращі – ті, хто любив Україну, виховував патріотичний дух в наших дітях, хто був гідний називатися справжніми синами України! Ця першість в пам`ять про Тебе, як Героя, Захисника нашої України. Першість пам`яті, як відданого патріота України. Людини, яка любила дітей і розуміла, що діти, це майбутнє нашої країни. Саме тому, ти був відданий своїй справі, відданий патріотичному вихованню дітей, відданий країні! Честь і слава твоїй пам`яті Антоне!

Від імені правління та членів нашої організації ГО «Студентський польський клуб» віддаємо глибоку шану Тобі, Антоне, Твоїй родині. Дякуємо усім тим, хто став ініціатором цього заходу, хто плекає пам`ять про Тебе та гартує дух патріотизму, людяності у нашому майбутньому і надалі.

Усім учасникам турніру щиро бажаємо гарних вражень, перемог, і не лише тут і зараз. Та усім нам – перемоги нашій країні та подальшого життя в квітучій та розвинутій країні!

Актуально —>


Ваші коментарі