Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
24 серпня 2023 року

Табір в Польщі для

дітей з України

12-21 серпня готель Szablewski поблизу Познані приймав групу дітей та молоді з нашої організації.

У рамках відпочинку діти та молодь мали змогу: відвідати Музей Польської Держави із захоплюючою музейною лекцією про створення держави; відкривали для себе красу Гнєзненського собору; прогулялися історичним островом Ледніцький; відчули магію Познані та побачили музей круасанів, де відбувся майстер-клас з приготування традиційних świętomarcińskich круасанів; подорожували вузькоколійною залізницею у Венеції; гуляли центром Біскупіна; розважалися в мотузковому парку з солідною порцією адреналіну.

Крім туристичних розваг, учасники взяли участь в інтенсивних лекціях польської мови, дізналися про історію Польщі, брали участь в інтеграційних, спортивних та пізнавальних заходах.

Ці 10 днів – це були дні спокою, радості, нових друзів, навчання, гарних краєвидів, чудової природа, гарної погоди, чудових вихователів!

Дякуємо організаторам за чудову організацію табору! Хочеться подякувати опікуну нашої групи пані Ользі Гордійчук за постійну опіку над дітьми.

Участь у проекті «Польська експедиція – літні освітні подорожі. Україна» взяли 10 осіб від Польського студентського клубу.

Проект «Польська експедиція – літні розвиваючі подорожі. Україна», реалізований Фондом «Свобода та демократія», підтриманий Інститутом розвитку польської мови з коштів Міністра освіти і науки в рамках конкурсу «Підтримка полонійної та польської освіти за кордоном 2023».

Актуально —>


Ваші коментарі