Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
2 квітня 2023 року

Форум співпраці

«Плече друга»

27-28 березня в Пултуську відбулася важлива подія, Форум співпраці Польсько-української «Плече друга», метою якого є налагодження господарчої, культурної та освітньої співпраці між Україною та Польщею. А також, це була чудова нагода подякувати Польщі за всіляку підтримку України та Українців з перших днів повномасштабної війни.

Організаторами Форуму виступили: Dom Polonii na Wschodzie z siedzibą w Charkowie, Stowarzyszenie „Wspólnota Polska” oraz Samorząd Gminy Pułtusk. Honorowym patronatem wydarzenie objął Wiceprezes Rady Ministrów, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Henryk Kowalczyk.

Війна, на превеликий жаль, ще триває, кожного дня Україну знищують російські ракети, гинуть військові, цивільне населення. Однак вже зараз потрібно думати, про перемогу та відбудову України. Налагодження такого роду співпраці у відновленні України, буде також свого роду подякою Полякам, за все, що вони зробили та продовжують робити.

Важливим сигналом, який подали присутні представники місцевої влади Харківщини – це гарантія надання польським фірмам, з якими буде підписано господарські угоди, реального захисту їхніх договірних прав та усілякого сприяння. Загалом приватно-державне партнерство має стати, на нашу думку, основною платформою для усієї подальшої міжнародної, торгівельної, інвесторської та донорської співпраці. Без дієвих механізмів забезпечення інтересів договірних сторін ефективність такої співпраці буде дуже низькою.

Щиро віримо в перемогу України над злом в найближчий час і як найшвидше відновлення України, аби вона могла стати перспективною, розвинутою країною та членом Євросоюзу!

Слава Україні! Слава Воїнам, що боронять Україну, Європу та Світ від злого та ВЕЛИКА ПОДЯКА усім тим, хто в цьому допомагає!

Актуально —>


Ваші коментарі