Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
16 січня 2023 року

Інтеграційно-освітня

програма для молоді

У листопаді-грудні 2022 року тривала подальша реалізація Інтеграційно-освітньої програми для молоді та їхніх сімей – громадян України та Польщі, що фінансується ЮНІСЕФ за підтримки Столиці Варшави. Варшави. Проєкт реалізовано Товариством «Аслан».

Протягом цих місяців польська та українська молодь віком 14-21 років взяла участь у:

- інтеграційних зустрічах. Учасники вивчали польську мову, обмінювалися досвідом, дізнавалися про польську історію та традиції, разом відпочивали;

- театральних майстернях з чудовим режисером і драматургом Лукашем Залеським;

- тренінгах розвитку вмінь та навичок;

- виїздах, в тому числі до м. Кампінос, де учасникам проєкту взяли участь в кулінарних та мистецьких майстер-класах; Гра на свіжому повітрі «Краса, прихована в деталях» – за отриманими підказками та картами знаходили речі/місця з фотографій; Зустріч з альпаками; Прогулянка на природі з гідом. Також відвідали м. Торунь і взяли участь в майстер-класі з випікання пряників; Відвідали науковий центр Коперник.

Ми дуже раді, що були залучені до цього проєкту, що стали його частиною, що змогли залучити до участі членів нашої організації, молодь, які зараз перебувають у Польщі.

Дякуємо всім, хто був з нами наступні 2 місяці, за час, проведений разом, за атмосферу. Щиро дякую голові Товариства Аслан пані Радіславі Ружицькій за запрошення нас до участі в реалізації такого чудового проекту!

Актуально —>


Ваші коментарі