Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
4 листопада 2022 року

Інтеграційна програма

для молоді

Декілька років тому наша організація «Польський студентський клуб» розпочала співпрацю з Товариством «Аслан» в рамках реалізації стажувань для студентів з України, які ми могли реалізовувати завдяки підтримці Фундації «Допомога полякам на Сході». Нам дуже приємно, що ця співпраця триває й до нині. Товариство завжди гостинно та привітно приймало наших студентів з України, за що ми дуже і дуже вдячні! З початком повномасштабної війни Товариство активно допомагає особам з України, реалізовуючи проект у рамках Інтеграційно-освітньої програми для молоді та їхніх родин – громадян України та Польщі, що фінансується UNICEF за підтримки m.st. Warszawy. Ми дуже раді, що можемо брати участь у реалізації цього проекту та долучати членів нашої організації, молодь, яка зараз перебуває в Польщі.

Протягом двох місяців, вересень-жовтень, польська та українська молодь віком 14-21 років могла взяти участь у різноманітних інтеграційних зустрічах, виїздах, дізнаватися про Польщу, вивчати польську мову, відпочити. Це були музичні зустрічі, творчі майстерні, зустрічі, де ми говорили про Україну; вихід на батути, похід на боулінг; дуже пізнавальні поїздки до Сандомира – одного з найстаріших міст Польщі; до Кракова – чарівного міста Краку і найстарішої соляної шахти у Величці. І, звичайно, чудові емоції отримали під час виїзду до парку розваг – Energylandia, найбільшому парку розваг у Польщі!

Дякуємо всім, хто був з нами ці два місяці, за проведений спільно час. І дуже радіємо, що перед нами ще два місяці. Впевнена, що ці місяці також будуть пізнавальними та цікавими!

Актуально —>


Ваші коментарі