Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
5 червня 2021 року

Закінчення навч. року

в садочку

В червні, в садочку «Веселка» у Житомирі, в старшій та середній групах, відбулося останнє заняття (в цьому році ) з вивчення польської мови. В рамках цього заняття, дітлахи виїхали на екскурсію до Кафедрального собору св. Софії в м. Житомирі! Дуже цікавим було те, що діти їдучи до костелу думали, що їдуть до Польщі – «Костел – це Польща», такі мають асоціації з костелом! Велике враження на дітей зробили органи, дуже тішилися, що можуть «доторкнутися» до старих органів, які знаходяться в костелі. Також говорили з ними про Бога, про слухняність.

Велика подяка настоятелю парафії о. Віталію Безшкурому та о. Віктору за теплу зустріч і відкриті серця! Дякуємо дирекції садочка «Веселка» за підтримку ініціативи вивчення польської мови! Окрема подяка вчителю з вивчення польської мови пані Юлії Бойко за навчання та любов до дітей!

Projekt realizowany przez Fundację Wolność i Demokracja. Projekt wspierany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2021”.

Актуально —>


Ваші коментарі