Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
27 лютого 2021 року

Практика студенток

з Острозької Академії

У лютому, на базі Студентського польського клубу пройшла практику студентка III курсу Аліна Жура (01-28.08) а також ще триває практика студентки IV курсу Дани Михайлишин (15.02-14.03). Це студенти Національного Університету «Острозька академія», що навчаються за спеціальністю «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Аліна та Дана досить активні студентки, завжди готові приймати нові виклики, налагоджувати нові контакти. Співпраця дівчат з Польським Студентським Клубом розпочалася минулого року, коли ми організували Молодіжний Форум «Голос Молоді в Міжнародному Діалозі». Тоді вони вже активно цікавились діяльністю Клубу та можливістю проходження практики на базі нашої організації. Я дуже рада, що це стажування відбулося.

Під час практики студентки дізналися про поняття сучасного управління в організаціях; специфіку функціонування методів планування, управління, організації та мотивації; методи обробки інформації; ведення документації щодо організації та здійснення різноманітних проектів та поїздок за кордон.

В рамках Угоди про співпрацю, підписаної минулого року між нами та Національним Музеєм Космонавтики ім. Сергія Корольова, студентки також мали змогу дізнатись про діяльність музею. Ми хотіли б подякувати пані Наталії Місяць та Ірині Дячук за те, що вони дали можливість студентам ознайомитися з діяльністю Музею.

Дякуємо керівництву Польського Дому в Житомирі за можливість розміщення студентів у кімнатах Польського дому.

Актуально —>


Ваші коментарі