Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
25 лютого 2021 року

Книга (не) лише

на свята

23 лютого цього року Студентський польський клуб отримав від Фонду «Metropolia Dzieci» книги для дітей віком від 3 до 9 років у рамках проекту «Книга (не) лише на свята».

Метою цього проекту, окрім популяризації читання, є насамперед заохочення читання польською мовою, вивчення польської мови, а також створення можливостей для дітей, їх батьків та опікунів активно проводити час разом, підтримувати близькі стосунки за допомогою бесід про книги та їх героїв.

Проект реалізований завдяки підтримці Фонду PZU під патронатом Інституту Книги, Фонду Загального Читання та Генерального Консульства Республіки Польща в Манчестері.

Ми дуже раді, що завдяки спілкуванню з польськими книгами наші діти зможуть розвивати свою креативність та уяву, що, безумовно, вплине на їх розвиток та знання. Отримані книги будуть передані дітям з польського дитячого садка «Веселка», Польського дому в Житомирі та вчителям, які працюють з дітьми цього віку. Хотіли б подякувати команді Фонду за цей подарунок та побажати подальших добрих ідей та успіхів у діяльності організації!

Актуально —>


Ваші коментарі