Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
15 жовтня 2020 року

Музичний салон

у Польському домі

У сонячні осінні вихідні до Польського дому завітав гурт «Поліські солісти». Цього разу Заслужені Діячі Польської Культури, пані Наталія Травкіна та пан Микола Нагірняк представили музичний калейдоскоп із творів класичної та народної музики.

Пан Микола Нагірняк виконав арії з опер та оперет італійською та російською мовами, а також народні пісні польською, українською та білоруською мовами. Кожна п`єса у виконанні пана Миколи – це міні-вистава, яка переносила глядачів до Європи Imre Kalmana, до білоруського села чи до «уланів, намальованих дітей».

Пані Наталія Травкіна чудово грала на фортепіано п`єси Фридерика Шопена та композиції європейських композиторів XX століття.

Глядачі оплесками подякували артистам за такий чудовий концерт, за неповторну атмосферу, створену прекрасною музикою та професійними виконавцями.

W 2020 roku działalność Domu Polskiego jest współfinansowany przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów w ramach zadania publicznego dotyczącego pomocy Polonii i Polakom za granicą za pośrednictwem Stowarzyszenia „Wspólnota Polska”.

Джерело: Польський дім у Житомирі

Фото: Андрій Болух

Актуально —>


Ваші коментарі