Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
10 липня 2020 року

Онлайн семінар

у Житомирі

У неділю, 5 липня, відбувся 4-годинний онлайн семінар «4х4 ... або 4 аплікації за 4 години» – реалізований у співпраці зі Студентським польським клубом, Польським домом у Житомирі та Житомирським державним університетом імені Івана Франка. Семінар проводив досвідчений лектор – Ян Космовський (Познань, Польща).

Під час семінару ми на практиці дізналися про методику роботи з такими аплікаціями як: MENTIMETER, KAHOOT, PADLETT та ZOOM. Тепер, майже всі ми можемо використовувати такі аплікації на лекціях, заняттях, зустрічах чи презентаціях.

У віртуальній кімнаті зустрілися члени та голови польських організацій Житомира та області, викладачі університету, а також вчителі польської мови.

Організовуючи різного типу зустрічі, заняття та лекції найбільше ставимо акцент на те, щоб пропоновані нами заняття приносили реальну користь. Нам важливо щоб заходи організовані Студентським польським клубом у Житомирі мали практичний характер, відповідали актуальним вимогам часу та були безкоштовні для учасників. Це все сприяє тому, що ініціативи Клубу мають попит серед мешканців нашого міста і області.

Дякую всім учасникам семінару за участь. Дякую лектору – Яну Космовському за цікаву ініціативу, за присвячений час і бажання ділитися з нами своїми знаннями і досвідом.

«Дякую організаторам, особисто пану Яну за сьогоднішню онлайн зустріч. Отримана інформація дуже важлива. Особливо цінно було познайомитись з KAHOOT. Виклад інформації – доступний та зрозумілий. Було легко навчатися у приємному товаристві. Дякую групі, в якій виконувала практичні завдання, за співпрацю! Чекаю на додаткову робочу зустріч!» – Фесюк Олена

«Щиро вдячна за варштати! Важлива інформація, доступна форма подачі, цінний досвід роботи в групі!» – зазначає член Клубу, викладач Університету імені Івана Франка Оксана Шмиглюк.

«Дякую організаторам за організацію варштатів. Досить інформативне навчання. Ян дуже щирий у викладанні і уважний, це цінно. Із вдячність за роботу в нашій групі» – Ірина Скорбач.

В рамках варштату – спільно з лектором – ми приготували учасникам нашої недільної зустрічі приємну несподіванку, у вигляді консультаційних занять щодо можливості використання згаданих вище аплікацій.

Актуально —>


Ваші коментарі