Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
10 червня 2020 року

Семінар

on-line

У суботу 6 червня відбувся 4-годинний онлайн семінар «СПІЛКУВАННЯ ТА СПІВПРАЦЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», реалізований у співпраці зі Студентським польським клубом та Польським домом у Житомирі. Лекторами семінару виступили пані Магдалена Зилік-Космовська та пан Ян Космовський (Познань, Польща).

Як зазначила на початку варштату пані Магда, «ще півроку тому я навіть не уявляла, що буду проводити варштати по комунікації онлайн!» І дійсно, це наша нова реальність, у якій ми всі опинилися під час пандемії. Усе змінюється, і ми, люди, хочемо цього чи ні, повинні змінюватись і пристосовуватися до нових реалій. Досвід участі в онлайн семінарі на тему спілкування для мене, як для голови організації, та й загалом для студентів, учнів був дуже цікавим і цінним, адже на варштаті по комунікації ОНЛАЙН ми всі були вперше.

Варштати були поділені на 4 модулі і стосувалася формування та вдосконалення комунікаційних навичок і співпраці в групі; завдяки використанню програмного забезпечення (zoom, padlet, mentimeter) і іншим аплікаціям учасники працювали в окремих групах, а також мали можливість працювати як повна група.

Я дуже рада, що нашим учасникам сподобались онлайн зустріч, зокрема Марія Іванова написала: «Я дуже рада, що мала можливість поговорити з такими цікавими та чудовими людьми. Цей семінар був захоплюючий, і я мушу зазначити, що справді навчилась працювати в команді. Дуже дякую! Я з нетерпінням чекаю наступних зустрічей!»

Учениця Вікторія Власенко зазначила: «Я безмежно вдячна всім організаторам і лекторам сьогоднішнього семінару. Це була чудова можливість покращити свої комунікативні навички та познайомитися з новими людьми. Я збагатила свій досвід роботи в команді й мені було дуже цікаво вийти із зони комфорту та вирішувати складні завдання. Дуже дякую і з нетерпінням чекаю наступних лекцій!»

«Хочу подякувати організаторам та викладачам за цю онлайн зустріч. Це було надзвичайно цікаво. Я дуже рада, що познайомилась з такими цікавими людьми та вдосконалила свої комунікативні навички та роботу в групах. Я не можу вже дочекатись наступного семінару. Дякую!» – написала Єлизавета Головко.

«Дякую, пані Валентині! Дякую всім організаторам за незабутні враження та мотивацію продовжувати вивчати польську мову», – додала викладач Зоя Залібовська.

Дякую всім учасникам семінару за їх присвячений час та бажання вчитися, дякую лекторам Магді та Янеку за цікаву ініціативу, майстер-класи, цінний досвід, приємну компанію та передачу знань з використання різних програм, зокрема padlet, mentimeter! Особисто я дізналась про нові можливості та функціонування програми Zoom. Тепер я знаю, що учасників можна поділити на підгрупи, аби мали можливість розмовляти в менших групах – це те, про що я пів року утому навіть і не думала.

Актуально —>


Ваші коментарі