Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
8 травня 2020 року

ПОЛЬША –

ЦЕ МИ

З нагоди Дня Прапора, Дня Полонії та поляків за кордоном голови польських організацій міста Житомира та області записали святкове відео, декламуючи вірш Ярослави Павлюк «Звертаюся до пам`яті».

Вірш читали: Валентина Юсупова (голова «Студентського польського клубу»), Ірина Першко (директор Польського дому у Житомирі), полковник Зигмунт Венгловський (голова Товариства війська польського Житомирщини), Юлія Вовк (голова Культурно-освітнього товариства «Полонія Звягельщизни»), Вікторія Шевченко (голова Польського культурно-освітнього товариства імені Юліана Люблінського у Новограді-Волинському).

Як показує практика, для нас, Поляків, карантин – не перешкода, щоб робити спільні справи.

Ми щиро вітаємо всіх, хто мешкає за межами Польщі – бажаємо здоров`я, на щодень позитивних думок і завжди пишатися своєю польськістю!

Ярослава Павлюк – поет, перекладач, вчителька польської мови, голова Любарської філії Товариства поляків Житомирщини «Полонія». Більше інформації про життя та творчість Ярослави Павлюк можна прочитати на сторінці Польського дому у Житомирі https://dompolski.zt.ua/czlowiek-ktory-nie-poddal-sie-losowi/.

Актуально —>


Ваші коментарі