Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
6 жовтня 2019 року

Teczka

rocznicowa 2019

3 жовтня 2019 року ми отримали посилку у рамках проекту „Teczka rocznicowa 2019”, що реалізований фондом «Польська освіта за кордоном».

Ми з великою вдячністю приймаємо матеріали, які будуть використовуватися під час вивчення польської мови та історії Польщі при Студентському польському клубі у Житомирі.

Ми з радістю поділимося цими матеріалами з нашими партнерськими організаціями в Житомирі та області.

Посилка складається з двох частин: коробки, що містить книги, журнали, навчальні ігри та мультимедіа, та тубусу, що наповнений плакатами та планшами.

Матеріали, зібрані в коробці, присвячені найважливішим річницям цього року: 450-річчя Люблінської унії; 200-річчя від дня народження Станіслава Монюшки; 100-річчя І Сілезького повстання; 80-річчя початку Другої світової війни; 100-річчя від дня народження Густава Герлінга-Грудзінського; 50-річчя від дня смерті Кшиштофа Комеди; 40-річчя першого паломництва Івана Павла ІІ на батьківщину та 10-річчя від дня смерті проф. Збігнева Реліги.

Я впевнена, що отримані матеріали будуть дуже корисними і допоможуть нам у щоденній нашій роботі,  в т.ч. і вивченні польської мови.

Дуже дякую організаторам, фонду «Польська освіта за кордоном» за надану можливість взяти участь у проекті.

Фонд також пропонує взяти участь у конкурсі «Маю талант», де усі бажаючі учні й молодь можуть підготувати інсценізацію на історичну тематику.

Більше інформації на www.oswiatapolska.pl.

Актуально —>


Ваші коментарі