Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
10 червня 2019 року

Перезапуск

місцевої демократії

7 червня у музеї космонавтики імені С.П.Корольова відбулася презентація програми розвитку молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності «U-Inn 2.0: RELOAD/Restart Local Democracy».

Протягом презентації учасники мали можливість ознайомитися з інноваційними проектами в сфері доброчесності та інклюзивності, долучитися до інтерактивних дискусій із новаторами та залучитись до нових ідей. А головне – дізнатися більше про новий сезон програми розвитку молодіжних інновацій «U-Inn 2.0: RELOAD/Restart Local Democracy», переможці якого зможуть виграти 200 тисяч гривень, щоб перезапустити демократію у своїй громаді.

Приємним є той факт, що представники місцевої громади є надзвичайно активними. Відчувалось також їх справжнє бажання допомогти іншим людям – тим, хто є як кажуть «поза бортом», а також бажання більше пізнати інші ментальності та культури. Представники Житомирської Полонії у своєму виступі підкреслили про готовність більшого залучення Громади Житомирщини до своїх заходів, а також і про бажання самої Житомирської Полонії бути в центрі подій культурно-просвітницького життя міста та області.

Говорячи про такі цінності суспільства, як чесність і засудження всіх проявів корупції на всіх рівнях, варто скористатися досвідом Польщі. Поляки, маючи в певному сенсі схожу ментальність із українцями, довели що при комплексному та принциповому підході до боротьби із корупцією все можна зробити дуже жорстко та швидко!

Організаторами зустрічі стали місцева громадська організація «Сучасний формат» та ПРООН України.

Рустам Юсупов, Польський Студентський клуб

Актуально —>


Ваші коментарі