Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
13 лютого 2019 року

Про можливості

ЄС

7 лютого 2019 року в Житомирі у Національному агроекологічному університеті офіційно відкрито Інформаційний центр Європейського Союзу. На відкритті серед почесних гостей був присутній Голова Представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі. Це вже 27 відкритий центр в Україні.

Метою відкриття такого центру є поширення інформації про Європейський Союз та його політику, допомогу університетам та науково-дослідним центрам в організації досліджень з питань європейської інтеграції, виховання студентів та заохочення їх до участі в дебатах про процеси ЄС.

Програма відкриття інформаційного центру включала серію зустрічей, лекцій та тренінгів для активних мешканців міста, членів місцевих неурядових організацій, у тому числі польських організацій м. Житомира.

В рамках програми організовано тренінг «Управління грантовими проектами ЄС для досвідчених заявників», що відбувся 7 лютого у Житомирському Агроекологічному університеті.

У п`ятницю, 8 лютого в Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся бізнес-семінар для місцевих підприємців щодо переваг участі в торгових місіях ЄС. Говорили про специфіку участі у європейських торговельних форумах та виставках різних країн. У бізнес-семінарі взяли участь представники делегацій ЄС в Україні.

Як голова польської організації та людина, яка провадить підприємницьку діяльність, і як учасник цих зустрічей, з впевненістю можу сказати, що подібні зустрічі є дуже ефективними, оскільки збагачують світогляд, допомагають налагодити нові контакти та розширювати співпрацю, знайти нові ідеї для впровадження та реалізації в громадській діяльності та в бізнесі.

Актуально —>


Ваші коментарі