Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
21 травня 2018 року

V Всеукраїнський

Диктант у Житомирі

Вітаємо лауреата Лесю Янчевську (Студентський польський клуб), яка в категорії «Дорослі» здобула ІІ місце і титул «I Wicemistrz Języka Polskiego na Ukrainie» під час написання V Всеукраїнського Диктанту з польської мови «Я пишу, Ти пишеш, Ми пишемо… польською. Диктант з польської мови в Україні», що відбувся у Житомирі. Організатором написання диктанту в Україні є Фундація «Свобода та Демократія».

20 травня в Житомирі відбувся V Всеукраїнський Диктант з польської мови «Я пишу, Ти пишеш, Ми пишемо… польською. Диктант з польської мови в Україні». В написанні диктанту взяло участь понад 130 осіб з Житомира та області.

Цьогорічне написання диктанту була присвячено 100-річниці здобуття Незалежності Польщею.

Написання диктанту відбувалося в двох вікових категоріях: «Діти і Молодь» (у віці від 12 до 18 років) та «Дорослі» (особи від 19 років).

В категорії «Дорослі» ІІ місце і титул „I Wicemistrz Języka Polskiego na Ukrainie”  отримала Леся Янчевська (Студентський польський клуб). Вітаємо Лесю та бажаємо і далі здобувати перемоги у всіх справах.

Написання диктанту реалізовано в рамках проекту «Біло-червоне АБС. Програма розвитку польської освіти в Україні» за підтримки Сенату РП.

Актуально —>


Ваші коментарі