Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
13 грудня 2017 року

ПРОЕКТ

"НАДАЙ СВІТУ ФОРМУ"

В 2016-2017 роках Студентський польський клуб брав участь в проекті «НАДАЙ СВІТУ ФОРМУ – 110-ї річниці від дня смерті Станіслава Виспянського», організований Міською публічною бібліотекою в м. Глівіце. Даний проект загалом підтримало 32 партнери з України та 12 партнерів з Польщі.

Проект «НАДАЙ СВІТУ ФОРМУ – 110-ї річниці від дня смерті Виспянського» був реалізований в 2016-2017 році за фінансової підтримки Міністерства культури і Національної Спадщини Республіки Польщі і міського бюджету міста Глівіце за посередництвом Міської публічної бібліотеки в м. Глівіце.

В рамках цього проекту було створено: веб-сайт www.sdk.biblioteka.gliwice.pl, гра «Виспянський під мікроскопом», опрацьовані сценарії і підготовлено виставку про Виспянського.

Усі ці напрацювання ми отримали на початку грудня, за що дуже дякуємо. З приємністю поділимося цими напрацюваннями з нашими партнерами в Україні, які долучилися до нас під час реалізації цього проекту: Польський дім у Житомирі та Товариство ім. Ю. Люблінського в Новограді-Волинському.

Я переконана, що отримані матеріали будуть в нагоді та корисними в нашій повсякденній роботі, а також при вивченні польської мови.

Дуже дякуємо організаторам, Міській публічній бібліотеці в м. Глівіце, за надану можливість участі в цьому проекті, а також нашим партнерам за їх готовність долучитися до проекту.

Актуально —>


Ваші коментарі