Студентський польський клуб
Польський студентський клуб
Україна, 10-005 Житомир,
вул. Чуднівська, 34 б
Актуально
22 листопада 2016 року

Навчальні семінари

в сфері польського законодавства

Дякуємо усім за проявлений інтерес і участь в численних консультаціях і навчальних семінарах в сфері польського законодавства для підприємців і працівників з України.

Товариство в два етапи, організувало консультації і навчальні семінари для підприємців і працівників польського походження, які проживають в Польщі та Україні.

Перший етап зустрічей відбувся в серпні цього року в Кракові. Другий етап, відбувся в жовтні у Житомирі, на запрошення обласної громадської організації «Польський студентський клуб».

Консультанти Товариства громадських ініціатив LEGE ARTIS на чолі з віце-президентом Анітою Бринярською, надавали консультації та провели навчальні семінари в сфері польського права, зокрема, трудового, господарчого і цивільного права.

Мета проведення семінарів полягала в тому, щоб розширити знання щодо діючих правил, що стосуються легалізації перебування іноземців в Польщі, з метою отримання дозволу на роботу для цих осіб, реєстрації фірми, знання цивільних прав, а також заповнення державних і судових форм, написання офіційних документів та адміністративних процедур польських інституцій.

Запрошені особи взяли участь в практичних заняттях в XI Господарському Відділі Національного судового реєстру для Кракова-Середмісця в Кракові – подаючи заявку на реєстрацію товариство з обмеженою відповідальністю в Кракові.

Аніта Бринярська

Товариство громадських ініціатив LEGE ARTIS

Актуально —>


Ваші коментарі